sk Község Önkormányzat Vállalkozások Szervezetek/Intézmények Egyházi élet Regió E-ujság hu
Submenu

Mind
Kultúra
Sport
Gazdaság
Régió
Közélet
Tudomány
Panoráma
Hirdetés

Kontakty

Počet návštev:
Anketa

Počasie

A gömbsakk különdíjat kapott

Az elmúlt pénteken immár negyvenkettedik alkalommal értékelték a rimaszombati járás legjobb sportolóit.

Az elmúlt pénteken immár negyvenkettedik alkalommal értékelték a rimaszombati járás legjobb sportolóit. Ezt évtizedek óta a Járási Tastnevelési és Sportszövetség és ennek egyik szakbizottsága végzi. A sorrendet az egyes sportegyesületektől beérkező javaslatok és az éves teljesítmények, eredmények alapján állítják fel.

Az idei ünnepélyes eredményhirdetésre a rimaszombati Tátra szálló dísztermében került sor. Több illusztris vendég és polgármester is eljött a találkozóra, de itt járt Milan Murgaš a BBMÖK elnöke is. Az ünnepélyes eredményhirdetés kísérőprogramjában a Relax szabadidőközpont csoportjai szórakoztatták a közönséget. Fokozatosan öt kategóriában hirdették ki a legjobbakat.

sport_034.jpg

A diákok kategóriájában Dorotka Balciarová a rimaszombati Uraken karateklub ifjú reménysége bizonyult a legjobbnak. A serdülők korcsoportjában az értékelők Igor Molnárnak ugyancsak az Uraken karateklub országos és nemzetközi versenyeken is figyelemreméltó eredményeket elért versenyzőjének adták a legtöbb pontot. A felnőttek között pedig a TJ Lokomotíva Rimavská Sobota birkózója Radnóti Mihály lett a legjobb. A csapatsportok kategóriájában az I.ligában szereplő Mlados Relax asztaliteniszezői vitték haza a legfényesebb és legnagyobb serleget.

sport_012.jpg

Az ún. technikai sportok kategóriájában az a Boholy János is érdekelt volt, akit a Gömöri Sakkszövetség javasolt különdíjra. Az általa feltalált gömbsakk nagy sikert aratott és az értékelőknek is elnyerte tetszését. A találmányként is elismert gömbsakk több nemzetközi seregszemlén, kiállításon is szerepelt már és gazdája, feltalálója és megalkotója a bátkai Boholy János itt is a legjobb értékelést kapta. Az eredményhirdetést követő fogadáson maga Milan Murgaš is megtekintette a játékot és érdekődést tanúsított iránta, majd ki is próbálta azt.

- oli -

Molnar Gabriel: 25.2.2008

Banner

Reklama - Reklám

Vyhžada v Google


Projekt
je spolufinancovaný logomdpt
Počet návštev:
Verzia 2.1; © CSX 2006;     E- Mail: webmaster